Clairvoyance

Jeg tilbyder clairvoyante læsninger i min klinik, online, på telefon eller mail. 


Under en session hos mig er du i fokus. Som clairvoyant kan jeg hjælpe dig med, at finde en retning i livet. Jeg kigger på hvad der påvirker dit liv lige nu. Jeg ser på om du har nogle blokeringer i dit energi system, som skal belyses. Hvilke livsområder, der evt. tynger, samt hvad der skal til for at hjælpe dig videre i dit liv. Jeg hjælper dig til at se hvilke muligheder der ligger, samt finde den retning som stiller dig bedst muligt og hjælper dig til at opleve mening og glæde i dit liv.


Det kan være jeg kommer ind på din fortid. Det sker hvis det er noget som stadig påvirker dit liv lige nu, som du ikke har fået bearbejdet og vi derfor skal tage hånd om det.


Du er velkommen til at stille spørgsmål under clairvoyancen, men det er den åndelige verden, som 100% bestemmer hvilke informationer jeg får, så jeg kan derfor ikke garantere, at du får svaret på lige præcis dét spørgsmål du ønsker svar til. Det er typisk fordi, der er noget andet som skal på plads først og derfor får de budskaber du er klar til at modtage.


Ved Clairvoyance pr. telefon, mail og skype/messenger bedes du, sende et spritnyt billede af dig selv til min mail, senest kl 15 dagen før sessionen.

 

Det skal være trygt at komme i klinikken, derfor har jeg selvfølgelig tavshedspligt.

Jeg arbejder under Clairvoyant Foreningens retningslinjer.

Clairvoyance

Certificeret clairvoyant

Jeg er certificeret clarivoyant hos Maricha Ravn i Hammel.


- læs mere om hendes uddannelse her.

googlea67e06fa3fafb5d2.html