Hvad er Clairvoyance?

Clairvoyance

Du er sikkert støt på ordet clairvoyance før, men måske ved du ikke helthvad det går ud på? Er det bare ren hokus pokus eller er der noget om snakken?

Jeg vil prøve på bedst muligvis at guide dig igennem en række spørgsmålomkring clairvoyance.Hvad er clairvoyance?


Clairvoyance stammer fra fransk og betyder egentlig klarsyn. Det handler omat benytte sine psykiske sanser til det opfange ting, som ikke fysisk er tilstede. Ligesom vi mennesker har vores fysiske sanser, se, høre, føle, smage oglugte så findes de tilsvarende sanser også psykisk, hvor man bl.a. kan mærkenoget, som man med det blotte øje ikke kan se.


Ved clairvoyance arbejder man med energier. Alt er energi og har envibration. Her tunes der ind på din energi/vibration, for at få de budskaberder ligger til dig.


Under en clairvoyance kigges der oftest på hvilke livsområder, som påvirkerdit liv mest lige nu. Samtidig kan der blive kigget på om der sidder nogleblokeringer, som gør det svært for dig at komme videre. Det kan også forekommeat der sidder tidligere liv, som har stor indflydelse på dit nuværende liv,både på godt og ondt.

 

Clairvoyance er egentlig noget vi alle kan og er født med, men nogle lukkermed tiden af for evnerne i takt med at man bliver ældre.Hvad kan det så bruges til?


Clairvoyance kan bruges til at få indsigt i den livssituation du ståroverfor. Om det er gamle overbevisninger, som er skyld i at du er hvor du ereller om du står overfor et svært valgt, som du har brug for guidning til. Såkan clairvoyance være behjælpelig.

 

Det kan forekomme at der ligger tidligere liv og driller dig i dit nuværendeliv. Dette kan give nogle uhensigtsmæssige mønstre og man kan derfor have brugfor hjælp til at ændre det. 

 

Der kan ligge gammel sorg eller traumer som ikke er blevet færdigbearbejdet, og går ind og laver blokeringer og til tider smerter i kroppen.

 

Clairvoyance kan give en belysningen af tingene, som du måske ikke havde setfør. Det kan hjælpe dig til at træffe de valg der skal til for at du vælger denvej, som gavner dig allerbedste.


Jeg er så klar på en session

Klik på knappen nedenfor, for at komme videre til bookingsystemet

googlea67e06fa3fafb5d2.html