Hvordan foregår clairvoyance?

Hvordan foregår clairvoyance?


Verden bliver mere og mere globaliseret og der er kommet nye måder hvorpåclairvoyance kan foregå. Det kan både være face-to-face, gennem online video opkald, telefon eller brev/mail. Det er meget forskelligt hvad de forskelligeclairvoyante tilbyder. Så mærk efter hvilken form du har brug for.

Hvordam-foregår-clairvoyance

Online, telefonisk, mail eller fysisk du bestemmer.


Hos mig kan clairvoyancen foregå i min klinik, hvor der er opstillet stole og en sofa til lejligheden. Jeg tilbyder også andre former bl.a. mail, telefon og online på messenger/skype.


Jeg stiller ind på dig og for de budskaber ned som jeg skal videreformidle til dig. Til tider kan det virke som et stort puslespil hvor alle brikkerne skal lægges på plads, for at vi kan se det store billede som kan give en retning til hvor dit næste skridt skal være.

 

Jeg tuner ind på den frekvens hvor jeg kan få kontakt til mine guider. Lidt ligesom hvis du på en gammeldags radio, skal finde frekvensen for den kanal du gerne vil hører. Når den er fundet, kommer der musik eller snak ud af radioen og i mit tilfælde kommer der beskeder og råd ned til klienten. Jeg skal da ikke afvise, at der kan komme en sang ned (bare rolig jeg synger den ikke) som kan have en special betydning for dig og det du stå overfor.

Hvilke områder kigger en clairvoyant på?


Det er meget forskelligt hvilke områder clairvoyanten kigger på, da man ikke selv bestemmer hvilke budskaber der er vigtige for klienten. Derfor kan det være alt lige fra fortiden til fremtiden, fra tidligere liv til det mere jordnære, f.eks. din nuværende jobsituation.


Mulighederne er mange og det er heller ikke alle der har lige så nemt ved at se din fortid, som de har ved at se din nuværende situation eller omvendt. Det svarer lidt til en skolelærer, som har specialiseret sig i dansk og historie. Denne lærer kan måske godt finde ud af matematik på basisplan, men har hverken interessen i eller de store kompetencer indenfor faget.


Vi har alle vores kompetenceområder uanset hvad vi arbejder med. Det gælder også inden for clairvoyance.

Helt konkret vil clairvoyanten kigge på de livsområder som påvirker dig mest på gældende tidspunkt. Det kan f.eks. være, kærlighed, job, bolig, parforhold, personlige problemer, personlig udvikling mm…

Hvad kan/må man spørge om?


Der findes nogle etiske regler og retningslinjer, som forhåbentlig alle clairvoyante i Danmark overholder, hvor man bl.a. ikke stiller ind på død og ulykke eller stiller ind på 3. person. Det vil sige, at man kun stiller ind på personer som selv har sagt ja, til at blive kigget på. Sagt på en anden måde, så må man heller ikke gå ind og kigge andres private e-mails uden tilladelse.

 

Man må spørge om lige det man har lyst til, man kan dog ikke forvente, at få det svar man ønsker. Tit og ofte kræver tingene arbejde fra klienten selv, og det kan være møgirriterende, hvis man havde håbet på at clairvoyanten lige fiksede det hele. Sorry, men clairvoyance er ikke et quickfix og nogle af de overbevisninger vi som mennesker kan have, skal erstattes med nye og bedre, som kan tage tid at implementere. 

Det jeg ofte har oplevet folk spørge om er bl.a. boligsituation, jobs, kærlighed osv. 

 

Det kan være en god idé at skrive dine spørgsmål ned inden selve clairvoyancen, så du husker at få spurgt.

Hvad koster det?


Det er meget forskelligt hvad de clairvoyante tager for en session. Du kan ofte finde priserne ind på deres hjemmesider. Mærk efter, hvad er du villig til at give, for evt. at få hjælp til det du står med?

Hvordan finder jeg en god clairvoyant?


Du kan starte med at snakke med din familie eller nærmeste omgangskreds om deres anbefalinger. Du skal dog huske, at selv om din familie havde en god oplevelse hos en clairvoyant, er det ikke ens betydning med at du vil få en lige så god oplevelse. Derfor er det vigtigt, at du mærker efter inde i dig selv, og vælger den clairvoyant som føles rigtig for dig!

Tjek evt. clairvoyantens hjemmeside ud eller ring og forhør dig om hvordan clairvoyancen foregår hos den gældende clairvoyant. Derefter kan du tage stilling til hvem der matcher dig bedst.

 

Husk altid, at du har din frie vilje. Så selvom clairvoyanten får budskaber om ting, du skal/burde, så er det 100% op til dig, hvad du vil.

 

Kontakt mig

Har du flere spørgsmål? Så er du altid velkommen til at kontakte mig her.

Eller skriv dit navn, telefonnummer og email-adresse samt dit spørgsmål. Lad mig endelig vide hvordan du ønsker svaret retur i beskedfeltet.

 
 
 
 
 

* - Obligatorisk

googlea67e06fa3fafb5d2.html