Hvad-er-healing

Hvad er healing?

Hvad er Ny tids Healing?


Hvad er healing?


Ordet healing er engelsk som betyder oversat helbredelse. 

Healing handler om at se på hele mennesket, fysisk, psykisk, og sjæleligt. Der tilføres og fjernes energier hos klienten som hjælper til, at gøre klienken hel på alle planer.


Der kan ligge nogle gamle skader, som måske ikke er healet helt op, som trænger til ekstra opmærksomhed. Her kan man gennem healingen komme i kontakt med det i kroppen, som ønsker at sige noget. Det kan både forgå, gennem håndspålæggelse eller gennem tankernes kraft.


Med healing kan man få genskabt den naturlige balance og harmoni i kroppen og sindet.

 

Ny tids energi?


At heale i Ny tid energi, betyder at forandringen sker med det samme. De ændringer/justeringer der finder sted under en healing er implementeret i din krop med det samme.


.


Hvordan opleves Ny tids healing?


Healingen kan forgå på mange adskillige måder, da vi alle er forskellige og har brug for noget forskelligt. Derfor vil du kunne opleve i en session, at du skal ligge ned, mens at du næste session skal gå rundt i lokalet. 


Selve oplevelsen er også meget individuel. Nogle kan opleve en masse følelser, billeder, fornemmelser, varme eller kulde. Nogle oplever gangske lidt eller slet ingenting. Det betyder ikke noget, om du oplever det helt vilde eller ingenting, healingen virker med det samme.


Det er en af fordelene ved Ny tids energi, nemlig at det sker instant. Så den skavank klienten evt. kom med kan komme til at virke helt fjern, når der tales om den efterfølgende


Det er lige mig

Klik på knappen nedenfor, for at komme videre til bookingsystemet

googlea67e06fa3fafb5d2.html