Hvem er jeg?

LightAbove Clairvoyant

Mit navn er Jeanett Pedersen

Jeg er uddannet pædagog, og har altid haft lysten til at hjælpe andre til udvikling i en positiv retning.

Jeg har så længe jeg kan huske haft, en kæmpe nysgerrighed og fascination for det spirituelle og har selv, oplevet uforklarlige ting og sager.

Af den grund traf jeg en beslutning om at blive certificeret clairvoyant og få udfoldet de evner jeg har.

Lysten til at hjælpe andre er der stadig, nu er det bare på en lidt anden måde. Jeg arbejder med henblik på at hjælpe dig til at se, de muligheder der ligger foran dig og stille dig bedst mulig i forhold til din udvikling.

Min klinik ligger i mit private hjem, i Gylling, som jeg bor i sammen med min kæreste og vores to børn.


Klinikken hedder LightAbove, for uanset hvor mørke skyer, der hænger over os, vil der altid være lys oven over. Nogle gange skal vi bare have lidt hjælp til at se det.


Jeg er certificeret clairvoyant og healer på hos Maricha Ravn på Unikum Academy og uddannet Reiki healer 1. grad hos Stinne Sabell.


Når jeg arbejder som clairvoyant er hele mit fokus på dig og, at stille dig bedst muligt. Jeg får, ved hjælp af billeder og fornemmelser, et indblik i hvilke livsområder, som fylder mest hos dig. Ved hjælp af den åndelige verden, kan jeg se hvordan forskellige valg vil udarte sig for dig, samt rådgive dig til, hvad du skal gøre for at få det bedst muligt. 


Jeg mærker om der er steder der 'kalder' på at blive healet og lader min intuition guide mig til det sted. Derfor er det forskelligt fra gang til gang om jeg skal sige nogle budskaber under, eller efter healingen eller slet ikke. Jeg mærker efter om der er steder, hvor der ligger energier, som ikke gavner dig og derfor skal fjernes. Eller måske der er et sted i din krop, som trænger til at blive renset og få lidt opmærksomhed. Du kan læse mere om både clairvoyance og healing i menuen.Du er altid velkommen til at ringe og få en snak, og mærke efter om jeg er den rette clairvoyant og healer for dig.


LightAbove Ro
LightAbove Spirituel
Etik

Jeg arbejder ud fra Clairvoyant Foreningens etiske retningslinjer. Du kan evt. læse mere her:

Etiske regler – Clairvoyant Foreningen

googlea67e06fa3fafb5d2.html